Inspiratie om te bewegen

Samen met partners en supporters hebben we steeds dat ene doel voor ogen: medewerkers in beweging krijgen. Doe hier inspiratie op om zelf aan de slag te gaan.

Gratis advies in spreekuren met Max Mooij van de Fietsersbond

Max Mooij is adviseur fietsen naar het werk bij de Fietsersbond en verantwoordelijk voor Fietsvriendelijk Bedrijf. Omdat september in het teken staat van de terugkeer van de fietsende werknemer, geeft Max gratis advies aan organisaties in 4 infiets-spreekuren. Luister, huiver en stel alle vragen over fietsen naar het werk.

Fiets-spreekuren met Max Mooij

CSU: ‘fris in je thuiswerk’ tijdens de wandel- en weetingweek

‘Langdurig thuiswerken zoals tijdens de coronacrisis is geen sprint maar een marathon. Je moet eraan blijven werken om goed voor jezelf te zorgen door bijvoorbeeld ook thuis in beweging te blijven. Daarom organiseerde CSU een wandel- en weetingweek’.

De wandel- en weetingweek van CSU

Zo krijgt de Nationale Politie meer blauw op de fiets

Steeds meer politiemensen fietsen zich fris, met dank aan de gecombineerde inzet van strategisch beleid, goede faciliteiten, enthousiaste ambassadeurs en een uitgebreid activerings- en stimuleringsprogramma.

Laat je inspireren door dit voorbeeld

Bikkelseizoen: Coert fietst 25km naar zijn werk

“Ik fiets omdat ik niet met een mondkapje in de trein wilde zitten. En omdat het lekker en gezond is.”

Bikkelseizoen: Coert fietst 25km naar zijn werk

Bikkelseizoen: fietsen is een cadeau voor Jacqueline

“Ik fiets omdat ik het een heerlijke èn efficiënte manier vind om te bewegen in de buitenlucht.”

Lees Jacqueline haar verhaal

Zo krijgt Kaliber thuis de loop erin

Thuiswerken zat vóór corona dan ook niet verweven in hun bedrijfscultuur, inmiddels is dit wel het geval. Hoe houdt Kaliber medewerkers ook thuis in beweging?

Klik hier voor inspiratie

Nederlandse Loterij

“Sport doet iets met je. Daarom organiseerden we tijdens de Nationale Sportweek een Stappen Challenge. Collega’s zetten in negen dagen tijd in totaal meer dan 4 miljoen stappen!"

Inspiratie door Nederlandse Loterij

Wandelend werkstress verlagen

Oortjes in, koptelefoon op. Inspirerende podcasts helpen jou wandelend de werkweek door te komen. Sta stil bij waarom groen zo gezond is, hoe zorg je voor een fijne thuiswerkplek en wist je dat wandelen helend werkt? Op maandag 16 november startte de week van de werkstress en motiveerden wij mensen om elke dag de computer even af te sluiten om de natuur in de gaan en zo te #werkeninbeweging!

Wandelend werkstress verlagen