Downloads

Door de hele site vind je leuke downloads om mee aan de slag te gaan. Dit is een volledig overzicht van alle downloads die je helpen om meer te bewegen naar, tijdens en vanuit het werk!

Factsheet: voordelen van fietsen

Fietsers zijn minder gestrest en zijn minder vaak ziek. Meer weten? Download hier alle cijfers en feiten op een rij.

Factsheet: fiets en fiscus

We hebben op een rijtje gezet wat je als werkgever kunt doen voor je medewerkers en welke voordelen dit heeft.

Advies Fietsvriendelijk Bedrijf

Als werkgever kun je jouw werknemers belonen en stimuleren. Een mooi startpunt of eindpunt is je laten certificeren als Fietsvriendelijk Bedrijf door de Fietsersbond. Adviseur Max Mooij geeft je graag vrijblijvend advies.

Kaartjes: beweeg meer op het werk

Download en print onderstaande kaarten en deel ze uit onder je collega’s, zet ze op jullie intranet of hang ze op. Zo prikkel je je collega’s om in beweging te komen.

Liftposters

Betrapt bij de lift? Door trap te lopen verbrand je meer calorieën! Met deze liftposters stimuleer je werknemers om vaker voor de trap te kiezen.

Factsheet: voordelen van wandelen

Een half uur wandelen zorgt voor meer weerstand en verhoogt de arbeidsproductiviteit. Meer weten? Download hier alle cijfers en feiten op een rij.

Weeting wegwijzer

Kom alles te weten over hoe je wandelend vergaderen effectief kunt implementeren in je organisatie, inclusief concrete tools en handige checklists.

Thuiswerktips

Plank je soepel, de ideale rek en zit je fit! Met deze thuiswerktips komen je medewerkers zeker in beweging.