Tools

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om je medewerkers meer te laten bewegen. Wie kunnen je het beste helpen? Welke materialen kun je gebruiken? En wat gaat het je opleveren. Je vindt het hier!

Wandel Flitscheck

Hebben jullie de loop er al lekker in of moeten jullie nog stappen zetten? Vul binnen 1 minuut de flitscheck in en kom erachter of jouw organisatie in aanmerking komt voor het certificaat Wandelvriendelijk Bedrijf.

Vul flitscheck in

Aanbieders

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het in beweging krijgen van je medewerkers? Wij hebben verschillende non-profit en marktpartijen verzameld die je hierbij met adviseurs, maatwerk en middelen kunnen ondersteunen.

Bekijk aanbieders

Rekentool

Wil je weten wat het je organisatie oplevert als medewerkers meer bewegen naar, tijdens en vanuit hun werk? Hier bereken je de financiƫle- en gezondheidsbaten.

Tel uit je winst

Downloads

Door de hele site vind je leuke downloads om mee aan de slag te gaan. Dit is een volledig overzicht van alle downloads die je helpen om meer te bewegen naar, tijdens en vanuit het werk!

Bekijk downloads

Onderzoek

Lees hier het onderzoek "Schatting monetaire waarde gezondheidseffecten van bewegen door werknemers". Dit onderzoek staat aan de basis van de rekentool en geeft meer inzichten over de effecten van meer bewegen.

Lees meer over het onderzoek