Word alliantiepartner

Word ook partner van een beweging die werkt

Gezondere en vitalere medewerkers: dat is niet alleen onze focus maar ook die van veel andere organisaties. En dat is mooi want samen bereiken we méér mensen dan alleen, bieden we een uitgebreider ‘beweeg- en gezondheidsmenu’ aan dan in ons eentje. Daarom werken wij graag samen met een zich snel uitbreidende groep van alliantiepartners. We delen onderling onze kennis, netwerken en communicatiekanalen. Steeds met dat ene doel voor ogen: medewerkers in beweging krijgen. Word ook partner van een beweging die werkt! Neem voor meer informatie contact op met projectleider Femke Hulshof per mail via info@werkeninbeweging.nl

Dit zijn onze huidige alliantiepartners
Een partner is voor ons een organisatie die samen met ons meer werknemers in beweging wil krijgen. We delen elkaars kennis, netwerk en content. We denken met elkaar mee en hebben regelmatig contact over wat er speelt en hoe we elkaar kunnen versterken.
Werken in Beweging
Lees hier wat onze partners zeggen
Wat ik zo leuk vind aan het platform van Werken in Beweging is dat alle kennis en expertise daar gebundeld is en dat iedereen daar gebruik van mag maken. De site is praktisch en makkelijk vindbaar.
Susanne van Rooijen, projectcoördinator Gelderse Sportfederatie
Lopen en fietsen zijn volgens ons de meest slimme en gewenste vormen van mobiliteit. Naast de ruimtelijke voordelen die actieve mobiliteit oplevert, zoals minder file en minder benodigde parkeerruimte, draagt het ook bij aan vitalere medewerkers. Bovendien is meer actieve mobiliteit goed voor het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. &Morgen en Syndesmo helpen overheden en werkgevers om de meerwaarde en voordelen van actieve mobiliteit in te zien en hier een serieuze business case van te maken. We sluiten ons dan ook graag aan bij het netwerk van Werken in Beweging om samen nog meer werkgevers te bereiken en ze te helpen hun medewerkers in beweging te krijgen.
Rob de Vree, mobiliteitsadviseur en partner bij &Morgen en Syndesmo 
Een duurzaam bereikbaar Brabant: daar zet het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) zich voor in. Actieve mobiliteit - zoals lopen en fietsen - speelt daarin een belangrijk rol. Met onze community-aanpak brengen we partijen en organisaties bij elkaar. We geloven in de kracht van verbinding en samenwerking. Daarom sluit BMN zich graag aan bij het netwerk van Werken in Beweging.