Over ons

Wandelnet en Fietsersbond brengen samen met werkgevers Werken in Beweging. In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport helpen we je om je medewerkers dagelijks meer te laten bewegen door vaker te fietsen en te lopen.

Werken in Beweging

Lopen naar, tijdens en vanuit het werk is goed voor je organisatie én goed voor je medewerkers want meer bewegen maakt productiever, creatiever en gezonder. Lees hier wat we doen!

Onderzoek

Wil je weten wat het je organisatie oplevert als je medewerkers stimuleert om méér te bewegen naar, van en tijdens hun werk? Doe dan ook mee met ons grootschalige wetenschappelijke onderzoek.

Partners

Sluit je aan bij een snel groeiende groep van alliantiepartners. We delen onderling onze kennis, netwerken en communicatiekanalen. Steeds met dat ene doel voor ogen: medewerkers in beweging krijgen.

Supporters

Sluit je met jouw organisatie kosteloos aan als supporter van Werken in Beweging en profiteer van expertsessies, on- en offline bijeenkomsten, deelname aan het onderzoek en communicatiematerialen.