Word supporter

Sluit je met jouw organisatie kosteloos aan als supporter van Werken in Beweging en profiteer van expertsessies, on- en offline bijeenkomsten, deelname aan het onderzoek en communicatiematerialen.

Beweging werkt! Word ook supporter van Werken in Beweging

Werkgevers die werk willen maken van meer beweging naar, vanuit en op de werkvloer, sluiten zich kosteloos aan als supporter van Werken in Beweging. De voordelen van supporter zijn? Veel support! Denk aan gratis expertsessies, on- en offline bijeenkomsten, deelname aan het onderzoek, gebruik maken van het WIB netwerk, communicatiematerialen en meer. In ruil vragen we je serieus aan de slag te gaan met het stimuleren van lopen en fietsen binnen je organisatie en je opgedane kennis, ervaring en netwerk desgevraagd te delen met andere werkgevers.

Beweging werkt! Word ook supporter van Werken in Beweging: neem voor meer informatie contact op met ons via info@werkeninbeweging.nl

Inspiratie door onze supporters

Stappen Challenge daagt uit tot meer bewegen op de thuiswerkvloer
“Sport doet iets met je. Daarom organiseerden we tijdens de Nationale Sportweek een Stappen Challenge. Collega’s zetten in negen dagen tijd in totaal meer dan 4 miljoen stappen! Dat is van Rijswijk naar Madrid, en weer terug.”

– Marjon van Bragt
interne communicatieadviseur bij Nederlandse Loterij in Rijswijk.
> Lees het hele artikel