Week van de werkstress

Als werknemer zet jij dagelijks je krachten en talenten in. Daarbij kun je stress niet altijd vermijden en leer je omgaan met pieken en dalen. We geven je in de week van de werkstress graag handvatten om de dagen wat fijner door te komen. You got this!

Maandag 15 t/m vrijdag 19 november staat in het teken van werkstress. Wij brengen je elke dag op LinkedIn een #positivifeitje om je te helpen werkstress te herkennen en er mee om te gaan. Blijf in ieder geval #werkeninbeweging om stress op een werkdag te verminderen. Begin je dag goed en fiets naar je werk, ga wandelend vergaderen met een collega en kies voor de trap! Download hieronder de bingokaart waarmee je deze week in beweging komt en energie van krijgt. Maar bekijk ook vooral de podcasts onderaan de pagina waarmee je elke dag even het groen in kan.

Maak kans op leuke prijzen
Kruis je in 5 dagen minimaal 5 vakjes aan? Dan maak je kans op een boek van Martine de Vaan, Walk your Meeting. Je kan ons t/m vrijdag 26 november mailen via info@werkeninbeweging.nl: maak een foto van jouw bingokaart en leg kort uit waarom en hoe jij je vakjes hebt aangekruist. Dan laten wij jou uiterlijk 1 december weten of je een van de twee prijzen hebt gewonnen.

Download de Bingokaart

Bekijk onze #positivifeitjes

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag