‘Nadenken en plannen maken doe ik op de fiets’

De gezondheidsfreak, de gewone fietser of de milieubewuste fietser. Of ben jij juist de sociale fietser, zoek jij innerlijke rust op de fiets of ben jij een echte roadtripper? Lian noemt zichzelf een buitenmens bij uitstek!

‘Ik ben heel graag buiten, vind het heerlijk om van de natuur te genieten en te bewegen. Al fietsend maak ik mijn hoofd leeg, denk ik na over allerlei zaken en maak ik plannen.’ Daar heeft technisch verpleegkundige Lian Dievelaar-Oomen (59) alle tijd voor tijdens haar woon-werkrit van 21 kilometer naar haar werkgever Thebe! Toen ik nog in het ziekenhuis werkte, pakte ik voor een vroege dienst ook altijd de fiets en hoogzomer, als het nog licht was, ook voor de nachtdienst. Fijn dat Thebe elektrische fietsen verstrekt aan de zorgteams om fietsen te stimuleren.’

Fiets naar je Werk Dag: fiets jij mee op 25 mei?

Om aandacht te vragen voor de Fiets naar je Werk Dag op 25 mei 2023, vroegen wij samen met NFP Groep fanatieke fietsers naar hun fietsverhaal. Buitenmens bij uitstek, de gezondheidsfreak of de milieubewuste fietser. Of ben jij juist de sociale fietser, zoek jij innerlijke rust op de fiets of ben jij een echte roadtripper? Wat is jouw reden om ’s ochtends op de fiets te stappen? Je kunt je nog opgeven voor de Fiets naar je Werk Dag: dat kan hier.

> Alle fietsverhalen lezen? Bekijk ze hier.
> Meer weten over de Fiets naar je Werk Dag en waarom fietsen naar en vanuit je werk zo goed voor je is? Je leest er hier alles over. Tip: check onze rekentool en tel uit je winst!