‘Ik wil straks nog fit genoeg zijn om te genieten van mijn pensioen’

Buitenmens bij uitstek, de gewone fietser of de milieubewuste fietser. Of ben jij juist de sociale fietser, zoek jij innerlijke rust op de fiets of ben jij een echte roadtripper? Johan noemt zichzelf de gezondheidsfreak!

‘Blijven bewegen is belangrijk als je wat ouder wordt. Ik wil graag straks na een actief werkleven nog gezond en fit genoeg zijn om met mijn familie te genieten van mijn welverdiende pensioen.’ Johan Peters (60) pendelt daarom dagelijks op de fiets heen en weer tussen Huissen en zijn werk als binnendienstmedewerker bij Vallei Auto Groep. ‘Heerlijk, geen files en onderweg even lekker mijn hoofd leeg maken.’ De afstand van vijf kilometer is een makkie voor Johan die in zijn vrije tijd lid is van een racefietsgroep. ‘Fietsen is een verslaving. Lekker een paar keer per week buiten met de mannen een rondje fietsen en onderweg koffie met gebak. Fietsen geeft mij een vrij gevoel en de buitenlucht doet een mens goed.’

Fiets naar je Werk Dag: fiets jij mee op 25 mei?

Om aandacht te vragen voor de Fiets naar je Werk Dag op 25 mei 2023, vroegen wij samen met NFP Groep fanatieke fietsers naar hun fietsverhaal. Buitenmens bij uitstek, de gezondheidsfreak of de milieubewuste fietser. Of ben jij juist de sociale fietser, zoek jij innerlijke rust op de fiets of ben jij een echte roadtripper? Wat is jouw reden om ’s ochtends op de fiets te stappen? Je kunt je nog opgeven voor de Fiets naar je Werk Dag: dat kan hier.

> Alle fietsverhalen lezen? Bekijk ze hier.
> Meer weten over de Fiets naar je Werk Dag en waarom fietsen naar en vanuit je werk zo goed voor je is? Je leest er hier alles over. Tip: check onze rekentool en tel uit je winst!